Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

V-TRANSLATIONS - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ


Επιχείρηση: V Translations- Υπηρεσίες Μετάφρασης & Διερμηνείας   
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 42 - Αθήνα
Τηλ: 210 36 22 282
Κιν: 690 85 95 319
Ιστότοπος: www.vtranslations.gr
Facebook: VTranslations
Twitter: VTranslations

Για ΧΑΪΔΑΡΙ & ΑΙΓΑΛΕΩ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ


Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία VTranslations Υπηρεσίες Μετάφρασης & Διερμηνείας, καλύπτουν πολλούς τομείς, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη, ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.
Κύρια δραστηριότητά μας αποτελεί η μετάφραση εγγράφων. Παρέχουμε, επίσης, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης ιδιωτών και επιχειρήσεων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπηρεσίες διερμηνείας, γλωσσική επιμέλεια, μορφοποίηση και διόρθωση κειμένων, δακτυλογράφηση, απομαγνητοφώνηση πρακτικών, παρουσιάσεις σε Power Point.

 Κατόπιν αίτησης, είμαστε σε θέση να συνδράμουμε στην διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων των πελατών μας, καθώς με την υποστήριξη ικανότατων συνεργατών μπορούμε να προσφέρουμε την στήριξη κάθε επιχειρηματικής ενέργειας.

Επίσης αναλαμβάνουμε τη σύνταξη βιογραφικών, τη δακτυλογράφηση και μορφοποίηση διπλωματικών εργασιών για σπουδαστές, καθώς και σημειώσεων διδακτικού υλικού για καθηγητές.










 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.