Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

ΜΕΑΤ ΜΕ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ


Επιχείρηση: Meat me- Παραδοσιακό Κρεοπωλείο
Τυροκομικά Αλλαντικά Φρεσκοκατεψυγμένα Ψάρια Όσπρια Τυποποιημένα Προϊόντα  
Υπεύθυνος: Χρήστος Κερμαλής  
Διεύθυνση: Πλάτωνος 28, Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ: 210 53 22 321

“meat me”. Ολική ανανέωση με νέο όνομα, νέα εμφάνιση, νέα έδρα!

Το ολοκαίνουριο μαγαζί στην Πλάτωνος, με το έξυπνο όνομα “meat me”, δεν είναι τελικά απολύτως καινούριο. Αντίθετα, έχει ιστορία πολλών χρόνων και αποτελεί συνέχεια του ΧΕΛΙΩΤΗ, εμβληματικού καταστήματος της πόλης μας για δεκαετίες.

Ο Χρήστος Κερμαλής, ψυχή τού παραδοσιακού κρεοπωλείου που βρισκόταν στην οδό Παπανδρέου για 17 ολόκληρα χρόνια, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση μεγάλου μέρους της τοπικής αγοράς, για δύο λόγους: 
- Τα εκλεκτά, ολόφρεσκα κρέατα που φέρνει από τους καλύτερους παραγωγούς της ελληνικής υπαίθρου
- Την καθημερινή προπαρασκευή νωπών γευμάτων με βάση το κρέας, που δίνουν εξαιρετική λύση στο πρόβλημα χρόνου της σύγχρονης εργαζόμενης νοικοκυράς, που θέλει να μαγειρεύει στην οικογένειά της ποιοτικό και νόστιμο φαγητό.


Ο Χελιώτης έκλεισε. Και τώρα;

Το επόμενο βήμα ήρθε αβίαστα και συμπίπτει με το κλείσιμο του ιστορικού “Χελιώτη”. Το κενό  που άφησε λόγω συνταξιοδότησης ο φίλος και γείτονας για χρόνια στην Παπανδρέου, αναλαμβάνει το “meat me”, παίρνοντας τη σκυτάλη και συνεχίζοντας την παράδοση χρόνων, καθώς και την συνεργασία με τους ίδιους δοκιμασμένους προμηθευτές. 
Οι βέροι Δασιώτες και οι ψαγμένοι καταναλωτές παίρνουν ανάσα ανακούφισης, αφού ξέρουν πως θα βρίσκουν όλα τα αγαπημένα τους προϊόντα και πάλι εκεί!
Εξαιρετικά τυροκομικά, αλλαντικά, όσπρια, φρεσκοκατεψυγμένα ψάρια είναι οι βασικές κατηγορίες του Χελιώτη που συμπεριέλαβε και δεκάδες ακόμα κωδικοί τυποποιημένων & παραδοσιακών προιόντων που συμπληρώνουν ιδανικά τις αγορές μας. 
Κερδίζεις χρόνο - κρατάς την ποιότητα!


Οι πεντανόστιμες προτάσεις του meat me με ολόφρεσκα διαλεχτά κρεατικά έτοιμα για μαγείρεμα σε δεκάδες συνταγές για κατσαρόλα, φούρνο, τηγάνι έχουν γίνει απαραίτητες σε πολλά σπίτια. 
Στο τμήμα παρασκευασμάτων δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα και ετοιμάζονται καθημερινά με φροντίδα στον -χειρουργικής καθαριότητας- χώρο του εργαστηρίου. 
Μεταξύ των προτάσεων θα βρείτε ρολά και μπιφτέκια σε πολλές συνταγές και είδος κρέατος, γόνδολες από ψαρονέφρι γεμιστό, σεφταλιές, τηγανιές, προτάσεις κατσαρόλας όπως  χοιρινό με πράσσα, και πολλές ακόμα, καθώς συχνά δοκιμάζονται νέες ιδέες.

Είναι να μήν πας;
Το νέο (αλλά όπως είπαμε όχι καινούριο κατάστημα) διακρίνεται από άψογους, αστραφτερούς χώρους παντού, σε καθένα από τα 150 τ. μέτρα του, από τον χώρο πώλησης μέχρι τα ψυγεία, το παρασκευαστήριο, τις αποθήκες. Εύκολο πάρκινγκ (δίπλα στο “my market”) - Διευρυμένες και ποιοτικές αγοραστικές επιλογές για το καθημερινό μας τραπέζι. Το meat me είναι πολλά παραπάνω από ένα καλό κρεοπωλείο. Είναι αγορά για είδη βασικής διατροφής που μπορείς να εμπιστευτείς για την οικογένεια σου                                                                                                                                                        
 Μ.Λ.









 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.