Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

COCOLIGO



Επιχείρηση: Cocoligo - Παιδότοπος
Διεύθυνση: Χίου 6, Χαϊδάρι 
Τηλ: 210 5322616
Fax: 210 5322616

Παιχνίδι που δεν χορταίνεται

Το cocoligo χτίστηκε εξ αρχής ακριβώς για να είναι παιδότοπος, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Έτσι καλύφθηκαν σωστά και όχι “εξ ανάγκης” οι απαιτήσεις για παιχνίδι των μικρών πελατών του, αλλά και η άνετη παραμονή των συνοδών τους.

Στον χώρο κυριαρχούν εντυπωσιακές διόροφες παιχνιδοκατασκευές (φουσκωτά, λαβύρινθος, πύργος) με την πιστοποίηση του ΕΛΟΤ για ατελείωτο, ασφαλές παιχνίδι. Για τους μεγάλους διατίθεται εσωτερικός χώρος αναμονής, αλλά και αυλή με δέντρα και δροσιά, το δυνατό καλοκαιρινό σημείο του παιδότοπου.Διατίθεται ξεχωριστός χώρος καπνιστών.
Τα παιδιά συνοδεύονται στο παιχνίδι τους από έμπειρες συνοδούς.

Ξεχωριστή επιτυχία έχουν πάντα τα παιδικά πάρτι, τα οποία διοργανώνονται σε ιδιαίτερη αίθουσα στον δεύτερο όροφο, με άφθονο παιχνίδι, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Το καλοκαίρι τα πάρτι μεταφέρονται στην αυλή.
Οι επιλέον επιλογές που μπορεί να έχει κανείς για τα πάρτι είναι:
•μουσική με dj
•κλόουν
•μπουφές
•τούρτα – παιδική σαμπάνια
δώρο έκπληξη

Καθημερινές: 5μμ-10μμ
Σάββατο – Κυριακή: 10πμ - 10μμ


































 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.