Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

CRESTA


Επιχείρηση:Κρέστα Α.Ε.
Διεύθυνση: 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου 21, Xαϊδάρι
Τηλ: 210 5573985-9
Fax: 210 5580383
Εmail: crestas@otenet.gr
Web: www.cresta.gr




Η ΚΡΕΣΤΑ ΑΕ ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο πλακιδίων δαπέδου, τοίχου, μπάνιου και ειδών υγιεινής.

Η εταιρεία πολύ γρήγορα στηριζόμενη κυρίως στον κλάδο χονδρικής, κατέκτησε σημαντική θέση στην αγορά, προσφέροντας προϊόντα που χαράζουν την μόδα στο πλακάκι.

Έχοντας ως στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην βόρεια Ελλάδα, δημιουργεί αρχικά υποκατάστημα χονδρικής στην Θεσσαλονίκη και αργότερα ανοίγει κατάστημα λιανικής 1,000 τμ. στον Περιφερειακό Θεσ/νικης – Χαλκιδικής.

Η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρείας την βοηθάει να δημιουργήσει το 1996 στην περιοχή του Χαιδαρίου Αττικής ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 8.000 τμ. που περιλαμβάνουν αποθήκες, γραφεία και κατάστημα λιανικού εμπορίου.

Η ΚΡΕΣΤΑ ΑΕ διαθέτοντας 50 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε χώρες των Βαλκανίων, γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει τουλάχιστον 700 μοντέλα πλακιδίων που το καθένα από αυτά είναι σε τουλάχιστον δύο χρώματα κατακτά σιγά-σιγά το όραμα της.

Όραμα της εταιρείας ΚΡΕΣΤΑ ΑΕ είναι να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο.

Η ως σήμερα εμπιστοσύνη και υποστήριξη των πελατών μας, επιβεβαιώνει τις επιλογές που έχουμε κάνει και μας δίνει νέα δημιουργική ώθηση για να σχεδιάσουμε τις μελλοντικές προσπάθειες.

Ήδη η επιχείρηση μας άρχισε το 2005 να λειτουργεί ιδιόκτητα καταστήματα λιανικού εμπορίου, ένα στην περιοχή των Θρακομακεδόνων και ένα στην περιοχή των Γλυκών Νερών Αττικής.

Ήδη η νέα χιλιετία αποτελεί πρόκληση για εμάς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ & ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.





 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.