Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

ΜΑΡΚΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Επιχείρηση: ΜΑΡΚΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 1, Χαιδάρι
Τηλ: 210 5815450 - 210 5325044
Web: www.markoshotel.gr







Το ξενοδοχείο ημιδιαμονης / ημιδιανυκτερευσης ΜΑΡΚΟΣ μοντερνο,πολυτελές με σημασια στην λεπτομερεια και εχοντας πραγματοποιησει πρσφατα ανακαινιση στο μεγαλυτερο μερος των εγκαταστασεων του αποτελει τη πρωτη επιλογη για ζευγαρια που θελουν λιγες ωρες απομονωσης και χαλαρωσης μακρια απο την καθημερινοτητα της αθηνας.


Στο ξενοδοχείο ΜΑΡΚΟΣ θα βρειτε δωματια υψηλης αισθητικης ,σουιτες πολυτελειας με jacuzzi και ολοκαινουρια deluxe δωματια με μοντερνα σχεδιαση που σχεδιαστηκαν με φαντασια και αισθησιασμο σε προνομιακες τιμες για να μπορουν ολοι να απολαυσουν το προνομιο του πριβε σενα καταπρασινο και ησυχο περιβαλλον στο δασος Χαιδαριου γεγονος που διμηουργει την αισθηση της απομονωσης που αναζητατε.




24 ωρο room sevice 
• Private parking  
Διακριτική reception 
• Χώρος αναμονήςΟργάνωση επετειών
•Cafe - bar         

Συμπληρώνοντας 8 Διαμονές στο ξενοδοχείο μας, σας προσφέρουμε ΜΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ





























 




 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.