Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

Φροντιστήρια Εν-τάξη


Επιχείρηση: Φροντιστήρια εν τάξη
Διεύθυνση: Αϊδινίου 26 και Καραϊσκάκη, Χαϊδάρι, Παλατάκι
Τηλ: 210 5821039
E-mail: info@en-taksi.gr
Web: www.en-taksi.gr
Facebook: entaksi 







     
     


Η εκπαίδευση αποτελεί αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής κάθε ανθρώπου. Η σύγχρονη κοινωνική διάρθρωση αλλά κι οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας αναδεικνύουν με επιτακτικό τρόπο την αναγκαιότητα ύπαρξης ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσα από τις οποίες θα καταστεί δυνατό να αναδειχθούν και να καλλιεργηθούν οι δεξιότητες και οι ικανότητες του κάθε μαθητή. Οι πολύχρονες προσεκτικά μελετημένες και σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της εκπαίδευσης , εγγυώνται τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα της προσφερόμενης γνώσης και προσανατολίζουν απαρέγκλιτα το μαθητή προς την επιτυχία.
Τα τελευταία 18 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην μακρόχρονη πορεία μας είχαμε ένα και μοναδικό στόχο : την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές μας. Φιλοδοξία μας είναι να μεταγγίσουμε την αγάπη για τη γνώση και παράλληλα να καθοδηγήσουμε σωστά τον υποψήφιο στην επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος.
Η πολυετής πείρα και το όραμά μας για παροχή παιδείας υψηλού επιπέδου μας οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου εκπαιδευτηρίου στο Χαϊδάρι.
Στα φροντιστήρια Εν–τάξη ο κάθε μαθητής αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και τον υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του. Μελετώντας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και λειτουργικό με τη συνδρομή του καταρτισμένου επιτελείου καθηγητών μας αλλά και έγκυρων επιστημονικών συγγραμμάτων το παιδί όχι μόνο διαμορφώνει αλλά και υλοποιεί τους στόχους του.
Η άρτια οργάνωση του φροντιστηρίου μας, η πείρα, η υπομονή των καθηγητών μας και η διάθεσή τους να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας.
Διεύθυνση Σπουδών
Τερζάκης Γιώργος
 

www.en-taksi.gr  ΖΑΚΥΝΘΟΣ | ΧΑΙΔΑΡΙ | ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


 


 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.