Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ


Επιχείρηση: Vetery service hellas
                       Απεντομώσεις- Μυοκτονίες
                      Λαμπρόπουλος Γιώργος
                      Γεωπόνος
Διεύθυνση: Ευαγγελιστρίας 6Α, Αιγάλεω
Κιν:             6974 700 175



                                 Φροντίδα για την δημόσια υγεία 


H Επιχείρηση

Η Vetery Service Hellas παρέχει από το 1996 υγειονομικές υπηρεσίες απολύμανσης, μυοκτονίας και απεντόμωσης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Μια διεπιστημονική ομάδα συμβούλων από όλους τους χώρους αναλύει και σχεδιάζει εφαρμογές και με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρεμβαίνει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων, τρωκτικών και μικροβίων που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Οι Υπηρεσίες 

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση Εντόμων, Τρωκτικών, Μικροβίων σε αστικές εγκαταστάσεις (πολυκατοικίες, στρατώνες, καταστήματα, σταθμούς, νοσοκομεία, λιμάνια, εκπαιδευτήρια, αεροδρόμια, γυμναστήρια, λεωφορεία, αρχαιολογικούς χώρους, πλοία, μουσεία, τρένα).
Απολυμάνσεις: Η καταπολέμηση των απεχθέστερων ίσως εντόμων, των κατσαρίδων, αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία, καθώς τα παμφάγα αυτά έντομα μεταφέρουν ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών (ιούς, μύκητες, πρωτόζωα), οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις έως γαστρορραγίες και από απλές αλλεργίες έως αλλεργικό άσθμα.



~ Μυοκτονίες ~ Υγειονομικός Έλεγχος
~Εντομοκτονίες
~ Κατσαρίδες~ Ποντίκια


 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.