Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ - ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ


Επιχείρηση: ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ
Διεύθυνση: Δελφών 70, Αιγάλεω

Τηλέφωνο: 210 5982055, 210 5906433
e-mail: info@kamariotou.edu.gr
web: www.kamariotou.edu.gr
Fb: Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Καμαριώτου




 

Η σχολή Καμαριώτου αναβαθμίζεται σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Καμαριώτου στο Αιγάλεω αναβαθμίστηκε σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1, παρέχοντας ολοκληρωμένες ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες, μαθητές και γονείς.
Εντάξαμε στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και την Εκπαίδευση Ικανοτήτων για όλη την οικογένεια, προσφέροντας πρωτοποριακές μεθόδους μελέτης.
Τεχνικές για να γνωρίσουν οι γονείς το παιδί τους, τον τρόπο που μελετά κι αφομοιώνει και τον τρόπο που δρα κι επικοινωνεί ανάλογα τον μαθησιακό του τύπο, αλλάζοντας τα δεδομένα στην καθημερινή μελέτη και δίνοντας χαρά, ξεκούραση, αυτοπεποίθηση και άλφα με τόνο στους βαθμούς του.
Παράλληλα μαθαίνουμε στο παιδί πως να μαθαίνει, αναπτύσσουμε τις δυνατές νοημοσύνες του και το εκπαιδεύουμε ώστε να το απαλλάξουμε από τις δεκάδες ώρες άσκοπου διαβάσματος στο σπίτι, που του στερούν το παιχνίδι και την δημιουργικότητα.
Σας ευχαριστούμε για την μακρόχρονη εμπιστοσύνη σας και με πάθος συνεχίζουμε, δεσμευόμενοι να κάνουμε πράξη την ποιοτική εκπαίδευση και να καινοτομούμε για ένα καλύτερο μέλλον.... για να είναι τα παιδιά μας ευτυχισμένα!!!



Διατηρώντας υψηλό το επίπεδο της εκπαίδευσης, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες και σεβόμενοι τις ανάγκες των σπουδαστών μας το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής « ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ» στο Αιγάλεω έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να δώσει το δικό του πρωτοποριακό στίγμα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση καθώς και στην εκπαίδευση της πληροφορικής στα Δυτικά προάστια. Εφαρμόζουμε αποτελεσματικές παιδαγωγικές πρακτικές, λαμβάνοντας πάντα υπ' όψη όλες τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, καινοτομούμε με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και συνεχώς επενδύουμε στις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις μας δημιουργώντας κατάλληλους χώρους προσαρμοσμένους στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις.
Οι υπηρεσίες μας...
√ Πέντε Ευρωπαϊκές Γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά).
√ Εκμάθηση χρήσης Η/Υ σε μαθητές, φοιτητές & εργαζόμενους (πιστοποιημένο εξεταστικό Κέντρο ECDL/CAMBRIDGE) επιδοτούμενο πρόγραμμα E-GNOSIS.
√ Στήριξη για τις ξένες γλώσσες στο σχολείο.
√ Σεμιναριακοί κύκλοι Ενηλίκων για BUSINESS ENGLISH /ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ /BUSINESS SKILLS και για τη χρήση νέων τεχνολογιών.
√ Προετοιμασία για πανελλήνιες εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα ξένης γλώσσας και πληροφορικής.
√ Συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού (για μαθητές Γυμνασίου /Λυκείου) και μαθησιακών δεξιοτήτων (για μαθητές Δημοτικού /Γυμνασίου) με τη χρήση των ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΕΣΤ ΑΡΙΣΤΟΝ.
  • Ειδικά τμήματα για παιδιά που θα πάνε Α’ & Β’ Δημοτικού τη σχολική χρονιά 2013-14 με μεθοδολογία προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες της μικρής ηλικίας και απόλυτη συμβατότητα με τις 8 νοημοσύνες και τους 6 μαθησιακούς τύπους μιας τάξης.
  • Ψυχολογική υποστήριξη μαθητών πριν τις εξετάσεις με σεμινάρια ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ& ΦΟΒΟΥ/ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Τα μέσα μας

• Έμπειρο διδακτικό προσωπικό με παιδαγωγικές γνώσεις και συνεχή επιμόρφωση
• Σύγχρονη εκπαιδευτική προσέγγιση (projectors, δια-δραστικοί πίνακες, Η/Υ)
• 
E-books
• 
Ψηφιακή πλατφόρμα e-learning, active learning
• 
Εκπαιδευτικά ταξίδια, εκδρομές (Εθνική Πινακοθήκη, θέατρο, μουσεία, Actionaid κ.α)
• 
Πολιτιστικές εκδηλώσεις
• 
Φιλανθρωπικές δράσεις
Μαργαρίτα Καμαριώτου
Διευθύντρια Σπουδών - Εκπαιδευτικός - NLP Practitioner


































 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.