Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

ΤΕΛΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ


Επιχείρηση: Κομμωτήριο - Τέλης Κίκερης
Διεύθυνση: Στρ. Καραϊσκάκη 69, Χαϊδάρι
Τηλ: 210 5819133 - 210 5816636
E-mail: vivakikeris@yahoo.gr
Like us on Facebook: Teliskikerischaidari
Web: www.kikeris.gr

Το κομμωτήριο Τέλης Κίκερης στο Χαϊδάρι πρωτοπορεί συνοδεύοντάς σας στις εξόδους σας χάρη στο νέο διευρυμένο ωράριο: Δευτέρα έως Πέμπτη  8:30 - 21:00,
Παρασκευή 8:30 έως 22:00!!! 
Σάββατο 8:00 έως 21:00!

   Σχετικά με το     κομμωτήριο 



Το κομμωτήριο Τέλης Κίκερης στο Χαϊδάρι είναι ένα από τα πιο πρώτα κομμωτήρια της αλυσίδας Τέλης Κίκερης και πλαισιώνεται από μια υπέροχη ομάδα που ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της κομμωτικής. Το πιο πρόσφατο ταξίδι της ομάδας Τέλης Κίκερης Χαϊδαρίου στο Λονδίνο, στο μεγαλύτερο κομμωτικό γεγονός της Ευρώπης (Salon International), τους ανανέωσε ώστε να σας προσφέρουν το νέο σας Glamorous Look.



Ε Μ Π Ν Ε Υ Σ Η       
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ                              ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ


Ο Βασίλης Παχής,
καλλιτεχνικός διευθυντής και μάνατζερ του καταστήματος Τέλης Κίκερης στο Χαϊδάρι.

Από  τους πιο παλιούς και έμπειρους συνεργάτες του ομίλου

Βασικό μέλος της ομάδας παρουσιάσεων και επιδείξεων των κομμωτηρίων

Ιδρυτικό μέλος της ακαδημίας Prestige Τελης Κίκερης, η οποία πρωταγωνιστεί στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση κομμωτών.




φωτο από forum της L' Oreal Professionnel
  

ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 
NANOKERATIN BRAZILIAN TREATMENT
Ενυδάτωση, θρέψη, λείανση, ενδυνάμωση της τρίχας, σώμα στα λεπτά μαλλιά & ίσιωμα κατα 70%
Το Nanokeratin System είναι μία καινοτόμα εξέλιξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί νανο-μόρια κερατίνης, των οποίων τα σωματίδια είναι τόσο μικρά που εκατομμύρια από αυτά μπορούν να χωρέσουν στο κεφάλι μίας πινέζας! Μικροσκοπικά ίχνη ατμού με εκπληκτικές ικανότητες διείσδυσης εισχωρούν στην τρίχα και επανορθώνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με σωματίδια νανο-μορίων κερατίνης. Στο επόμενο στάδιο, αυτά τα νανο-μόρια κλειδώνουν βαθιά μέσα στην τρίχα και δημιουργούν μόνιμη, μη-διαλυτή κερατίνη, όπως ακριβώς η φυσική κερατίνη!
Το αποτέλεσμα είναι όμορφα, μεταξένια, απαλά μαλλιά με μία έντονη λάμψη. Τα μαλλιά αμέσως γίνονται πιο υγιή και ευκολοχτένιστα. Το Nanokeratin System αναζωογονεί τα μαλλιά. Τόσο απλά!


 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.