Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΒΕΡΟΥΧΗΣ - DRIVE WAY


Επιχείρηση: Σχολή Οδηγών Βερούχης - Drive Way
Διεύθυνση: Κύπρου 3, Χαϊδάρι
Τηλ: 210 5821700
Κιν: 6944 175172
E-mail: verouxis@gmail.com
Like us on Facebook: DriveWay(Βερούχης) σχολή οδηγών 
Web: http://driveway.gr/


• Δίπλωμα αυτοκινήτου
• Δίπλωμα μηχανής
• Πρότυπο Κέντρο Θεωρίας
• Επεκτάσεις Γ, Δ, Ε
• Ανανεώσεις
• Διεκπεραιώσεις



Οι πρότυπες σχολές οδήγησης "DRIVE WAY" δημιουργήθηκαν με στόχο την υλοποίηση του οράματος του εμπνευστή τους, Εκπαιδευτή Οδικής Κυκλοφορίας και Πτυχιούχο του Α.Ε.Ι Γεωλογίας,Βερούχη Αντώνιο. 

Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας 
(υπολογιστές, διαδραστικές οθόνες, μηχανολογικές τομές κ.τ.λ)

Τα οχήματα της σχολής είναι ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας και τα πρακτικά μαθήματα γίνονται υπό τον έλεγχο του ίδιου του Εκπαιδευτή σε όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας. 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει οδήγηση σε δρόμους εντός και εκτός πόλης,αυτοκινητόδρομο και πλήρη εξοικείωση με το χώρο των εξετάσεων Μέρα και Νύχτα.

Η Οδήγηση είναι ασφάλεια,συνύπαρξη και ελευθερία.
Αξίζει να την Ανακαλύψετε!!!






View Larger Map>


 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.