Οι καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης στο site μας!

ΚΑΒΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Επιχείρηση: Κάβα Αλέξανδρος
Διεύθυνση: Ηρ. Πολυτεχνείου 59Β, Δ. Χαϊδαρίου
Τηλ: 210 5323935
Κιν: 6937 103816
Εmail: cavaalexandros@yahoo.gr




• Ποτά
• Αναψυκτικά
• Καφές
• Delicatessen
• Δώρα
• Είδη καπνιστού & πούρα





Στην κάβα “Αλέξανδρος” ο συλλέκτης απολαύσεων βρίσκεται στο στοιχείο του. Πέρα από τη δεδομένη υπερ-ποικιλία οίνων και ποτών, έχει στη διάθεσή του πολλές προτάσεις για «ειδικά ενδιαφέροντα».
Νέα άφιξη στο κατάστημα είναι η σαμπάνια Deutz, μια από τις 5 καλύτερες ετικέτες της Γαλλίας. Ακόμα, αξίζει να εξερευνήσετε τη νέα συλλογή από μοναστηριακές μπύρες. Πρόκειται «για κάτι παραπάνω από μπύρα», πιο εύγευστες και με αυξημένο αλκοόλ.
Επειδή κανένα ποτό, όσο ποιοτικό και να είναι, δεν ολοκληρώνεται χωρίς το κατάλληλο ποτήρι, η κάβα “Αλέξανδρος” σας προτείνει τα κορυφαία γερμανικά ποτήρια Spigelau, από εκλεκτό κρύσταλλο. Θα διαπιστώσετε, για παράδειγμα, ότι το σωστό ποτήρι του ουίσκι είναι κάτι πέρα από όσα γνωρίζετε.
Διάσημα πούρα, σωστά συντηρημένα σε υγραντήρα προσφέρουν σε ψαγμένους χρήστες στιγμές ευζωίας. Υπάρχουν πολλά διάσημα brands πούρων και τα απαραίτητα είδη καπνιστού, που ολοκληρώνουν την «ιεροτελεστία». Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε κουβανέζικα Partagas, Montecristo, Cohiba, Romeo y Julieta, καθώς και στα καλύτερα της Νικαράγουα, όπως Seleccion Privada και Hoyo de Nicaragua. Ιδιαίτερη παρουσία έχουν τα διάσημα Cuabas Divinos. Θα βρείτε επίσης ποικιλίες από αρωματικά πουράκια για όλα τα γούστα, καθώς και καπνό για πίπα. Αξίζει να σημειωθεί η ύπαρξη ώριμων πούρων Manturos, τα οποία περιέχουν μαύρο καπνό με βαρύ άρωμα σοκολάτας. Για τον αναπτήρα σας, οπωσδήποτε θα σας καλύψει η προσεκτικά διαλεγμένη συλλογή αναπτήρων Pierre Gardin, Prince και Bronica.







 
Καλωσορίσατε στον ηλεκτρονικό Οδηγό Αγοράς Δυτικής Αττικής. Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Χαϊδάρι, καθώς και όλες τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες που δρουν εντός του δήμου.

Το site μας μπορεί να σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο για να προωθήσετε την δική σας επιχείρηση. Ο ηλεκτρονικός Οδηγός Αγοράς σας ανοίγει τον δρόμο για τη δυναμική διαφήμισή σας και την επιτυχία της επιχείρησή σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-5822178
για να λύσουμε τις απορίες σας.